Sony separă divizia de televizoare

Semnele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru producătorii de televizoare din Japonia. După atâtea decenii în care Sony a fost mai mereu în elita producătorilor de televizoare aceștia au luat decizia să separe această divizie de restul companiei. Noua entitate va fi deținută în totalitate de către Sony și se va concentra pe modele high-end.

CEO-ul Sony, Kazuo Hirai, a menționat tehnologiile 4K ...

Citește mai departe...

Samsung renunță la diagonala de 46", optează pentru 48"

În 2014 spunem adio diagonalei de 46" de la Samsung. Nu vor exista modele noi de 46". Noile modele vor folosi panel-uri de 48" tip PSA. Cei de la Samsung s-au lăudat că această schimbare este un efect al eficientizării procesului de tăiere a panel-urilor.

Cel mai probabil este vorba mai mult despre o decizie de marketing luată împotriva panel-urilor de 47" de la LG. În zona imediat inferioră ...

Citește mai departe...

Sezonul 2 din House of Cards în 4K la Netflix

Sezonul 2 din House of Cards care va începe pe 14 Februarie va fi transmis în format 4K de către Netflix.
House of Cards este filmat și masterizat nativ în 4K și reprezintă o alegere naturală pentru a inaugura transmisiile Ultra HD ale Netflix. Filmările pentru acest serial au fost realizate folosind o cameră Red Epic.

Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă LG pentru CES ...

Citește mai departe...

3D fără ochelari și 8K de la Sharp

În cadrul conferinței de presă de la CES 2014 Sharp a anunțat un prototip ce va putea afișa imagini 3D fără a avea nevoie de ochelari (autostereoscopic). Prototipul are diagonala de 85" și rezoluție 8K (7680×4320 pixeli).

Nu este prima dată când Sharp ne arată un display cu rezoluție 8K. Acesta a fost prezent la CES 2013 și la IFA în toamna trecută însă fără autostereoscopie. Pentru a adăuga ...

Citește mai departe...

Produse evoMAG.ro