Prezentul este al tehnologiei și fiecare părticică de tehnologie vrea să fie conectată la internet. Fie că sunt telefoane inteligente, tablete, computere personale sau chiar console de jocuri, conexiunea la internet este obligatorie pentru a putea executa toate sarcinile importante care se bazează pe aceste tehnologii.

Acum, când totul are o versiune online, chiar și magazinele apar pe web în fiecare zi, sub forma site-urilor eCommerce.

Există milioane de site-uri de comerț electronic și cu fiecare zi care trece, se mai deschid câteva, iar multe altele se închid.

În prezent, sunt multe tipuri de site-uri de comerț electronic. Unele vând produse electronice, altele oferă o platformă unde oamenii își pot face propriile liste de oferte, iar altele furnizează orice tip de produs. Puteți găsi absolut orice. Chiar și restaurantele preferate au o prezență online, unde puteți opta pentru livrare la domiciliu sau puteți pre-comanda chiar pe site-ul lor.

Nu există doar vânzători de mărfuri, ci și multe cazinouri online. Am menționat deja că totul în lumea aceasta are o prezență online și aceeași regulă li se aplică și cazinourilor. Ce sunt cazinourile online, vă întrebați? Ei bine, acestea sunt doar versiunile web ale cazinourilor reale, unde oamenii, sau mai bine zis, jucătorii pot juca și paria la cazinou, direct pe internet. Un exemplu de cazinou online securizat este Casino.com – veți regăsi acolo toate măsurile de securitate pe care le adoptă un site care lucrează cu bani.

Acum, site-urile de comerț electronic trebuie să lucreze cu banii dvs., nu? Așadar, în acest post voi menționa câteva modalități prin care aceste site-uri pot oferi cu ușurință utilizatorilor o mai mare securitate atunci când vine vorba de bani.

Securizați-vă platforma/site-ul web de comerț electronic

Nu contează dacă sunteți dependent de o aplicație sau de un site web pentru site-ul dvs. de comerț electronic, trebuie să vă asigurați cu privire la securitatea codului produselor și trebuie să fiți în permanență atent la erorile sau lacunele prin intermediul cărora hackerii le pot obține.

Achiziționați un certificat SSL și securizați paginile importante

Cumpărați un certificat „Secure Socket Layer” sau SSL valid și instalați-l pe site-ul dvs. web pentru a preveni furtul de date și a vă asigura o mai bună protecție pe web.

Nu stocați date sensibile

Clienții au încredere în dvs. și se așteaptă să le protejați datele, indiferent de situație, așa că nu stocați date sensibile, cum ar fi numerele cardurilor de credit sau de debit, parolele sau alte date, pentru a evita sustragerea acestora.

Activați alertele de sistem pentru activități suspecte

Nu le oferiți hackerilor ocazia de a vă compromite sistemul, activând și configurând alerte ori de câte ori observați că se întâmplă lucruri suspecte în sistem.

Oferiți echipei dvs. instruire în ceea ce privește securitatea

Nu poți instrui o masă de oameni cu privire la modul în care să-și poarte de grijă pe site-ul dvs. și la cum pot preveni sustragerea datelor lor. În plus, este responsabilitatea dvs. să le protejați datele.

Instruiți-vă angajații și echipa cu privire la modul în care pot securiza sistemul și cum pot împiedica exploatarea sa de către terți.


Așadar, acesta a fost un mic post despre ce măsuri de securitate poate adopta un site web care lucrează cu bani.

Produse evoMAG.ro